Nebankovní půjčky jsou dnes již silnými konkurenty bankovních úvěrů

Klasický úvěr, o který si musíme zažádat v bance, každý z nás moc dobře zná. Pokud patříte mezi ukázkové klienty banky, je taková žádost jen formalita. I když formalita obalená nenáviděnou byrokracií a papírováním. Jenže pokud jste se náhodou někdy v minulosti prohřešili vůči své bance, případně kterékoliv jiné bankovní společnosti, získat pro vás úvěr může být mnohem náročnější. Vždy však záleží na míře provinění. V závažných případech ovšem nakonec žadatel přeci jenom odchází domů s nepořízenou. A záměry, které s penězi zamýšlel, se rázem změní v krutou realitu. Naštěstí tu ještě existuje nebankovní sektor, který je přeci jenom ke svým potencionálním žadatelům přívětivější. Pojďme si představit několik výhod nebankovních společností, které vás při spolupráci s bankou rozhodně nečekají.

Online nákupy

  • Půjčka sjednaná online

Nechce se vám pro sjednání půjčky do banky? Nyní už nemusíte! Tedy za předpokladu, že se rozhodnete pro některou z nebankovních společností, které svým žadatelům nabízí možnost sjednat si půjčku i online. Na jejich webových stránkách stačí vyplnit úvěrový formulář, navolit podmínky a pak jen čekat v pohodlí domova, jak se úvěrová společnost na žádost vyjádří. Pokud vše proběhne bez problému, peníze můžete mít k dispozici i do druhého dne. Nebankovní půjčky jsou tak ideální volbou pro ty, kterým výplata zmizela rychleji, než předpokládali nebo pro ty, kteří musí řešit nečekaný finanční výdaj.

Podpis smlouvy

  • Půjčka se zástavou nemovitosti

Půjčka se zástavou nemovitosti je úvěrový produkt určen těm, kteří potřebují k dispozici větší obnos peněz a banka jim ho kvůli nízkým příjmům nebo jejich prohřeškům nedovolí. Banky se totiž rozhodují na základě bonity žadatele, pokud je příliš nízká, může dojít k zamítnutí žádosti o úvěr. Nebankovní společnosti však tuto možnost přeci jenom umožňují.

Jak co nejméně utnout zbytečné náklady

Každý podnikatel ví, že v prvé řadě je třeba splatit všechny dluhy, zaplatit všechny nájmy a rozdat mzdy zaměstnancům a teprve poté, v poslední z posledních řad, si může teda nějaký ten zisk nechat. A většinou to dopadne tak, že se rozhodne si zisk většinou reinvestovat do podnikání, aby měl příští zisk ještě větší. V dnešní době je velice obtížné cokoliv dělat, hlavně když nemůžete. Celá řada podniků se rozhodla skončit nebo minimálně přerušit živnost úplně. Trochu lépe jsou na tom restaurace, které vždycky mohou vařit na okno a doručovat. Ostatní podniky, které byly nemilosrdně zavřeny, čeká tuhé léto a ještě tužší zima. Přesně proto je nesmírně důležitá pořádná finanční injekce, která pomůže vašemu podnikání dostat se o pět na nohy.

arm-wrestling-567950_640

Pokud byste se chtěli dozvědět více, máme pro vás skvělou zprávu. Podnikatelská hypotéka https://nebankovnihypoteky.net/hypoteka-bez-dolozeni-prijmu-podnikatelsky-uver/ je naprosto ideálním řešením pro všechny, kteří potřebují překlenout další období, aby poté mohli znovu rozjet své podnikání. Díky možnosti odložit si splátky tak můžete počkat až do doby, kdy se situace opět uklidní a lidé budou moci volně chodit a nakupovat. Uvidíte, že nebudete mít, kde hlavu otočit, protože budete mít tolik zakázek, že to těžko spočítáte. Celá řada lidí tak bude možná v lepších číslech než kdy předtím – nashromážděné peníze u lidí někam nutně přetečou. Problém jsou lidi, kteří ani předtím neměli nějaké spořící návyky a teď je to ještě horší – s těmi bohužel nejde nic dělat. Ale nebojte, peníze vždycky budou a jsou, stačí se jenom dobře podívat.

poverty-4561704_640

Pokud byste se sami chtěli přesvědčit, stačí se podívat na naše spokojené klienty, kterým jsme již pomohli z nejhoršího ven. Díky našim perfektním podmínkám úvěrů, našim kvalitním službám a našemu zázemí a přátelskému individuálnímu způsobu se nemusíte bát,že byste kdy museli mít nějaké problémy. S námi překlenete i ta nejhorší období!

Kde vzít na družstevní byt?

V dnešní době už může bydlet každý. Tedy pokud to bereme čistě teoreticky. Protože nabídka nemovitostí je více než rozsáhlá a pestrá a každý si tak může koupit přesně ten typ nemovitosti, jaký mu nejlépe vyhovuje. Stačí vzít peníze a…

A to je ten zásadní problém. Protože peněz je pro podobný účel zapotřebí skutečně značné množství, více, než si může naprostá většina našinců dovolit vybrat ze svého účtu a kdykoliv zaplatit. Nemovitosti u nás stojí nekřesťanské peníze, zatímco příjmy mnoha našinců nejednou stačí sotva na živobytí.

pokladna s penězi

A co si počít, když chce někdo bydlet ve vlastním, jenže si to tedy nemůže dovolit? Logika velí, že si takový člověk má peníze na koupi svého domu či bytu půjčit. Protože hypotéky nejsou zase až tak drahé a nedostupné, a navíc ceny nemovitostí letí raketově vzhůru a ten, kdo by si odkládal ze svých příjmů peníze s tím, že si nemovitost koupí, až si na ni našetří, by se nikdy nemusel dočkat. Ceny by tu mohly růst rychleji než jeho úspory a vlastní bydlení by tak bylo stále nedosažitelnější. Kdežto s hypotékou člověk zaplatí požadovanou cenu a pak bydlí ve svém a splácí, aniž by ho musel znepokojovat růst cen nemovitostí.

různé bankovky

Ovšem ani s hypotékami to není zase až tak snadné. I zde si může člověk půjčit jenom tolik, kolik dokáže splatit. A při nízkých příjmech mu tak nepůjčí dost na koupi vlastní nemovitosti třeba ani nebankovní sektor.

Ovšem netřeba podléhat trudnomyslnosti. Když nestačí prostředky na stoprocentně vlastní nemovitost, je tu alespoň družstevní vlastnictví nemovitostí. A nebankovní hypotéka družstevní byt zaplatit rovněž umožňuje. Je to sice poněkud složitější varianta, nepůjčuje se tu tolik peněz, jako u koupě nemovitosti do vlastnictví, je to i o něco dražší, ale i na družstevní bydlení tu člověku půjčí.

A družstevní byt je vlastně natolik podobný soukromému, že uspokojí potřeby každého z nás. Každého, kdo chce mít stálou adresu.

Co když dojdou peníze?

Jestli něco skutečně dokáže zkomplikovat člověku život, jsou to peníze. A to zpravidla ty, jichž se dotyčnému nedostává. Jakmile je totiž třeba si něco pořídit, ale není čím za to zaplatit, je zle. Zadarmo jak známo ani kuře nehrabe, a pokud tak není čím platit, musí se člověk bez toho, na co nemá, obejít. Protože je jen málo toho, co lze získat i bezplatně.

Jenže žít se musí bez ohledu na to, zda někdo finančně zajištěný je či není. Nelze přerušit život nebo se dejme tomu věnovat něčemu, co připomíná medvědí zimní spánek, a do života se zase vrátit, když se dostatečné peníze odněkud objeví.

vyžebrané mince

A když si někdo nevydělá dost a nemůže se spolehnout ani na své úspory, je vlastně jen jediná cesta k úspěšnému zvládnutí podobných těžkostí. A tou je půjčka.

Jenže dříve, než někdo půjčku dostane, musí přesvědčit jím zvolenou finanční instituci o tom, že má náležité kvality, že je bonitní, zkrátka že vše půjčené i s úroky v pořádku vrátí. A takové přesvědčování nejednou není ani trochu jednoduchý proces.

V bance se dejme tomu žádají dostatečně vysoké příjmy, čisté registry dlužníků a další přednosti. A to někdo, kdo je v nouzi, jednoduše prokázat nemůže a odejde tak s nepořízenou.

peněženka s bankovkou

A nejlepší je, když odejde s nepořízenou k nebankovní konkurenci. Protože zde se dá uspět daleko snáze. Protože zde se dá získat třeba i hypotéka na družstevní byt https://nebankovnihypoteky.net/nebankovni-hypoteky/, u níž stačí dát do zástavy vhodnou nemovitost a rázem tu žadateli půjčí i bez ohledu na jeho těžkosti. U podobné hypotéky lze akceptovat i jen nízké příjmy, jež budou stačit na dohodnuté splátky, nemusí tu nezbytně vadit ani nějaký méně závažný záznam v registrech dlužníků, ani jiný žadatelův nedostatek.

A tak právě zde půjčí pomalu každému. A pokud si zde prostudujete podmínky, za nichž se půjčuje, hravě se přesvědčíte o tom, že jde o velice příznivou nabídku, jež by neměla být opomíjena.

Výše příjmu a půjčka

Tato okolnost nesvědčí zrovna o nějaké vysoké úrovni státu, který nedokáže dát mužům práci takovou, aby matka jejich dětí nemusela také někde pracovat. Ale u nás je stejně takový zvyk, že většinou dělají oba, takže to nebudeme rozebírat.

Když si pak bude chtít rodina vzít půjčku, bude se brát v potaz příjem obou manželů, pokud tedy s nimi nebydlí na stejné adrese ještě někdo, kdo vydělává. V bance to pak sečtou, odečtou tak zvané minimální náklady, a to co zbude vám vyjde jako měsíční splátka. Pokud je to málo, půjčku nedostanete. A je to.

Pytlíček s penězi

Samozřejmě, že jsem to naspal hodně zjednodušeně, protože vrtat se v tom detailně by zabralo hodně místa. Ony jsou ty výpočty trošku složitější, ale pro naši potřebu nám to jako příklad postačí.

Když vás tedy vyprovodí již z několikáté banky, budete si myslet, že už nemá cenu to zkoušet. Takže to zabalíte a na věc, na kterou jste půjčku chtěli prostě zapomenete. Jenže to jste zaváhali. Povím nám nyní o věci, o které jste ještě asi neslyšeli.

Hypotéka bez dokládání příjmů je přesně to, co je v názvu obsaženo. Není skutečně třeba dokládat jakýkoli příjem, zde se totiž ručí jinak. Proto odpadá trapné a někdy zdlouhavé shánění všech možných potvrzení od několika zaměstnavatelů, kde vám paní účetní vystaví doklad o příjmu. Tím se také mimo jiné ušetří hodně času, takže hypotéka může být poskytnuta o to rychleji.

Další překvapení vás bude očekávat, když budete chtít dopředu informaci kolik zaplatíte za žádost a tak podobně. Já vím, jinde chtěli, tak se ptáte. Vězte tedy, že zde se neplatí dopředu nic, a tudíž se nemusíte obávat, že byste zase přišli zbytečně o nějaké peníze.

Peněžní klíč

Pokud článku nevěříte, nemá smysl vám to vyvracet a vám nezbývá než to prostě zkusit. Kliknutím na modrý odkaz se dostanete na web firmy, kde najdete potřebné kontakty. Uvidíte sami, že článek je pravdivý.

Sháníte peníze?

Peníze jsou už od nepaměti nedílnou součástí našich životů. Kdo je má, ten pak může vést docela spokojený život, zatímco ten, jemuž není přáno, leda tak živoří. A živořit logicky nechce nikdo.

Ovšem navzdory tomu, že po penězích toužíme nejspíše všichni, se jich ne každému dostává v dostatečně hojném množství. Jsou tu ti, kdo jsou, jak se říká, za vodou, ale i ti, kdo musí počítat každou korunu. A dokonce i ti, kteří vůbec nemají co počítat, kdo jsou na nule či dokonce v mínusu.

vysypané mince

Že je život bez peněz nezáviděníhodný? Ano, je. Ale to neznamená, že se takové realitě dokáže každý vyhnout nebo že se z ní dostane vlastními silami. Je tu požehnaně i těch, kdo trpí akutním nedostatkem financí, ale nemají možnost s tím cokoliv udělat. Není to v jejich moci.

Jenže co mají tito dělat? I při nejúspornějším možném způsobu života po nich nejednou někdo nějaké peníze chce a oni je tak musí sehnat. A když to jinak nejde, může situaci zachránit dejme tomu půjčka.

Jaká půjčka? Nejlépe taková, již je dotyčný schopen získat a již zvládne posléze i adekvátně splácet. A to je nejednou splnitelné jedině v případě, že je za pomocníka zvolena americká hypotéka.

peníze eura

Právě u této půjčky totiž nehrají zase až tak podstatnou roli ani žadatelovy příjmy, ani registry dlužníků bez záznamu, ani jiné přednosti, jež jsou v bankách zpravidla stůj co stůj vyžadovány. U této nebankovní nabídky totiž stačí jenom zástava nemovitosti a schopnost splácet a vše ostatní může jít stranou.

Člověk tu zastaví nemovitost, zažádá si přes internet, a aniž by cokoliv platil předem nebo neskonale dlouho čekal, dočká se. Až sedmdesát procent odhadní ceny oné nemovitosti si tu může půjčit a následně použít na cokoliv. A pak stačí to jenom řádně splatit, což se může protáhnout třeba i až na dlouhých třicet let.

A člověk tak může žít zcela civilizovaně, bez strádání. A víc si snad ani nelze přát.

Pro jednoho je lepší byt, pro druhého dům. Co je ideální pro vás?

Každý z nás je jiný. Máme rádi něco jiného. A právě zejména podle životního stylu byste si měli volit své budoucí bydlení. Roli v tom ale hraje také dětství a to, kde jste vyrůstali. Až se rozhodnete, můžete začít vybírat a řešit financování. Pro mnoho lidí budou nebankovní hypotéky Americké nebankovní hypotéky nejlepší. Vyřízení je rychlé, splatnost dlouhá a úroky naprosto běžné.
bytovový dům okno

Výhody a nevýhody bydlení v bytě

První, co je na první pohled jasné je, že budete mít menší podlahovou plochu. Pokud ale nemáte tolik věcí a nepotřebujete obrovský prostor, tak to nevadí. Navíc to není vždy pravda. Některé stavby dnes bývají kolikrát i menší než kdejaký byt. Na druhou stranu budete nejspíš bydlet ve více obydlené oblasti. To znamená lepší přístup k obchodu, škole, kině, hospodě a dalším službám.

Další věc, kterou musíte zhodnotit jsou sousedé. Zde se může jednat o výhody i nevýhodu. Záleží na tom, na jaký typ lidí narazíte. Bude-li stavba a pozemek jen váš, tak si s tím ale nemusíte dělat takové starosti. Předem byste se při prohlídce nemovitosti měli zajímat, kdo další kolem žije.

Pozitivní je také snadná údržba, což souvisí s menší plochou a často absencí zahrady. A tou největší výhodou je samozřejmě cena. Bytovou jednotku si samozřejmě pořídíte levněji řádově o miliony.
roubenka na samotě

Obrovský prostor a méně hluku

Plánujete-li pořízení domácího mazlíčka, v odlehlejší části města nebo na venkově v prostorné zahradě u domu mu bude rozhodně lépe. Stejně tak můžete větší prostor využít i vy, a to uvnitř i venku. Užít si tak můžete i většího komfortu a spojení s přírodou kdykoli budete chtít. Všude klid a příroda, je nejlepší na postavení svého vysněného domečku a pořízení domácí mazlíčka ten nejlepší způsob. Kdy bude mít velký výběh a nemusí být zavřený celý den v bytě a čekat až přijdete z práce a konečně se dostane ven.

Naučte děti zacházet s penězi. Jak a kdy s tím začít?

Většina Čechů se potýká s velkými finančními problémy a jsou zadlužení. Zadluženost to je obecně náš velký problém. Může za to i fakt, že už útlého dětství nemáme o penězích dostatečné znalosti. Neumíme s penězi zacházet a uniká nám základní finanční gramotnost. To může vést do velké dluhové pasti, ze které je cesta ven hodně trnitá. Neudělejte stejnou chybu se svými dětmi a veďte je už od útlého dětství k finanční odpovědnosti a vštěpujte jim základní pravidla o práci s penězi. Je hodně důležité, aby děti uměly s penězi pracovat. Co se v mládí naučí, budou si pamatovat i v dospělosti. Možná je to odradí brát si zbytečné půjčky na dovolené, luxusní vybavení a na zábavu. V tom jsme totiž my Češi odborníci.
hry pro děti
·         Ještě než děti půjdou do školy, začněte s hrami: děti by se už ideálně od čtyř let věku měly začít učit jak s penězi zacházet. A nejlépe uděláte, když je v tomto věku k tomu povedete pomocí šikovných her. Můžete si doma hrát na obchod a na nakupování, aby děti věděly, jak to všechno funguje. U toho jim můžete vysvětlit, kde se peníze berou, a že mohou nakupovat jen to, na co penízky mají. Pomoci ale mohou i zábavné stolní hry. Je to jen na vás, popřemýšlejte, co vaše dítě bude bavit, podle toho zvolte vhodnou hru.
·         Mladším dětem ve škole už dávejte kapesné: jakmile dítě nastoupí do školy, začněte mu dávat pravidelně kapesné. Samozřejmě, že nemusí jít o žádnou velikou částku. Ta by měla být spíše symbolická. Jen, aby se vaše dítko se vším seznámilo a pochopilo základ finanční gramotnosti. Stanovenou částku dávejte dítěti pravidelně. Dítě se naučí vyjít s penězi na určitou dobu a pomalu pochopí, že takto vyjít není žádná legrace, u menších dětí je lepší dávat kapesné na týden, protože plánování na měsíc je pro ně ještě příliš dlouhá doba.
·         Na druhém stupni přitvrďte: pro starší děti na základní škole už by mělo být pro děti samozřejmostí šetřit a učit se o penězích něco více. V tomto věku začnete s dětmi mluvit i o rodinných výdajích, naučte je, že nejprve se musí zaplatit výlohy jako je nájemné, voda, elektřina, plyn, a že až potom můžete začít utrácet zbytek. Také je seznamte s tím, jak funguje bankomat, bankovní účet nebo karta.
pokladnička pro děti
·         Na střední škole už musí být samostatní: na střední škole už se s dětí stávají pomalu mladí dospělí lidé. Je tedy na čase nechat děti plně hospodařit s danou částkou. Vést je k tomu, aby chodili na brigády a pomalu si začaly své peníze vydělávat také samy, pokud potřebují peníze na nový mobil nebo lepší oblečení, nedávejte je jim hned. Zkuste je vést k osamostatnění. I samotné děti to jednou jistě velice ocení a poděkují vám.

Když je podnikatel v úzkých

Podnikatel se může dostat do potíží prakticky kdykoliv. Stačí klidně i jen jedna jediná neuhrazená faktura nebo opožděná platba od zákazníka a i z doposud úspěšného jedince je rázem pomalu žebrák. Tedy někdo, kdo sice má svoji živnost, jenže to je v situaci, kdy je bez koruny v kapse, jenom chabá útěcha.
Pokud chce takový člověk pokračovat v podnikání nebo alespoň obstojně žít, nejednou se neobejde bez půjčky, s níž by tuto kritickou dobu nějak překlenul.
Ovšem potíž je v tom, že právě někomu takovému banky nejednou nepůjčí. Zejména když jsou jeho příjmy přece jenom relativně nízké, když má kvůli problémům z minula třeba i nějakou tu další nesplacenou půjčku nebo záznam v registrech dlužníků.

peníze

V takové chvíli už někomu podobnému půjčí jedině nebankovní sektor. Protože tam se naštěstí nabízí třeba i hypotéka bez dokládání příjmů.
Což je pro leckterého podnikatele doslova pomoc seslaná shůry. Protože se jedná o produkt, který:

  1. má férové a transparentní podmínky
  2. lze vyřídit jednoduše a bez zbytečného papírování
  3. umožňuje získat peníze už do čtyřiadvaceti hodin od schválení žádosti, eventuálně ještě týž den
  4. lze použít k financování firemních potřeb
  5. lze sjednat až se čtyřicetiletou lhůtou splatnosti s možností předčasného splacení
  6. lze použít k vyplacení exekucí, dluhů na OSSZ, FÚ, VZP a podobně
  7. nevyžaduje žádné platby předem nebo skryté poplatky
  8. nevyžaduje prokázání dostačujících příjmů
  9. neřeší bankovní a nebankovní registry dlužníků
  10. nabízí půjčení až sedmdesáti procent hodnoty zastavované nemovitosti.

kalkulačka
Což znamená, že se k této půjčce dostane prakticky každý, kdo ji potřebuje. A kdo má nemovitost, již lze zastavit. Vše se vyřeší odborně a profesionálně, nabídka se dá přizpůsobit možnostem žadatele a každý ví hned, na čem je.
A co si může takový podnikatel v nesnázích ještě přát víc, že?

Bydlení ve svém vlastním bytě

Každý za čas začne toužit po bydlení ve svém vlastním domě nebo alespoň bytě. Mnozí začínají v podnájmech, a kdo chce, se může dopracovat až ke svému vlastnímu domečku se zahrádkou. Ovšem je zcela přirozené, že s domem jsou spojené starosti a práce, která zkrátka do těchto míst patří. Na druhou stranu někdo má rád svoje pohodlí a je pro něj dostačují vlastní byt, který mu dá jistotu, že ho nikdo nemůže vystěhovat, pokud bude vlastníkem, který plní řádně své závazky. Jenomže volných bytů zase až tak moc není a navíc se ještě rozdělují na osobní vlastnictví a družstevní byty.
dům, kde jsou vidět okna a balkony – možnosti volných bytů
Osobní vlastnictví – vždycky se jasně tradovalo, že je daleko lepší. Ihned od začátku je zcela jasné, kdo je majitel, kdo se musí podílet na opravách a prakticky má potom majitel bytu i další právo si s bytem udělat, co jen bude chtít. Prodat, pronajímat atd. Je zapsaný na katastru nemovitostí a přirozeně, pokud klient bude odpovídat podmínkám hypotéčního úvěru, tak není problém si vzít na takový byt hypotéku.
blok domů, ve kterých jsou byty, stojící u silnice
Družstevní byt – se skutečně v mnohém liší, ale jedno mají v podstatě společné. To je bydlení pod střechou, kde existují určitá vlastnická práva. Ejhle jenomže jak to vlastně je. Vlastnická práva na byt nebo podíl? Tady se cesty rozdělují. Družstevní byt je pouhý podíl, má totiž svého vlastníka a tím je družstvo. Dokonce mohou být problémy i se získáním úvěru na bydlení. Pokud ale někdo zvolí například hypotéku na družstevní byt https://hypotekybezregistru.cz/nebankovni-hypoteka/, tak bude mít rozhodně o starost méně. Zde nejen, že není problém daný hypotéční úvěr na družstevní podíl získat, ale také vše jde velice rychle a snadněji, než na bance.
dveře s číslem 13

Hlavně že bydlíme

Jsme lidé různí a většinou si pak neděláme žádné starosti, kde bydlíme, důležité je, že máme střechu nad hlavou. Pro někoho ovšem družstevní bydlení může být zavazující a neposkytovat až tak úplnou svobodu, jakou by si majitel bytu představoval. Sice má zajištěné bydlení, ale pokud by chtěl své hnízdečko pronajmout, bude muset počkat na schválení od vlastníka. Ten to bohužel může v zájmu svých i ostatních zcela zamítnout. Co se bude týkat nového prodeje, v tom přirozeně problém nebude žádný.